Inundaţiile fac victime şi în Argeş! Un bătrân din Ungheni a fost găsit mort pe un teren din spatele locuinţei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătrânul avea probleme psihice şi a fost găsit decedat în spatele caei sale,  într-o zonă unde se acumulase apă cu o adâncime de aproximativ de 30 de centimetri.


În ultimele 24 de ore, mai multe gospodării din trei localităţi argeşene au fost inundate, fiind nevoie de intervenţia militarilor ISU pentru evacuarea apei. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, este vorba despre l Costeşti, Hârseşti şi Vedea.
 

În noaptea de marţi spre miercuri, un bătrân din comuna Ungheni, satul Humele, a fost găsit mort într-o zonă de vale, unde se acumulase apă cu o adâncime de aproximativ 30 de centimetri,  potrivit Mediafax
 

Anterior, bătrânul, cunoscut cu afecţiuni psihice, plecase de acasă în repetate rânduri de acasă, iar în noaptea de marţi spre miercuri el şi-a părăsit din nou locuinţa, fiind găsit la aproximativ 700 – 800 de metri de curtea sa, în apropierea unui drum comunal, într-o zonă în care se acumulase apă. Urmează ca legiştii să stabilească în urma necropsiei cauzele decesului bătrânului,  potrivit sursei citate. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite