Inedit. 150 de atleţi vor alerga într-o podgorie din Argeş. La final vor participa la o degustare de vinuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursa va avea loc pe 26 septembrie FOTO: Carma Marcea
Cursa va avea loc pe 26 septembrie FOTO: Carma Marcea

De aproape o săptămână se fac înscrieri pentru o inedită cursă de alergare ce se va desfăşura luna viitoare în podgoria de pe dealul Marcea din judeţul Argeş, podgorie situată la cea mai mare altitudine medie din sudul României: 413 metri.

Evenimentul este intitulat ”Marcea Winery Run”, este organizat de către Piteşti Triathlon Team şi se va desfăşura pe 26 septembrie cu începere de la ora 10 dimineaţa. Din cauza restricţiilor impuse de pandemia de SARS-CoV-2, numărul alergătorilor a fost limitat la 150. Trebuie spus că în mai puţin de o săptămână, la inedita competiţie de alergare s-au înscris deja 100 de competitori. Vor fi două curse: L’Attitude pe o distanţă de 6 km şi Loungeitude pe o distanţă de 12 km, iar ambele se vor desfăşura prin podgoria aparţinând cramei Marcea.

Înscrierea la ”Marcea Winery Run” costă 80 de lei şi se poate face pe site-ul: https://pitestitriathlon.ro/marcea-winery-run/inscrieri/

La finalul competiţie, toţi alergătorii vor fi invitaţi la o degustare de must şi de vinuri ce va fi oferită de către crama Marcea.

Vă mai recomandăm şi:

Vinul făcut de Rebreanu din dragoste pentru soţia Fanny, „resuscitat“ la Ştefăneşti. Povestea singurei crame din România complet autonome energetic

După ce ai vizitat Toscana, nimic niciodată nu va mai fi la fel

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite