Hoţi de roţi, prinşi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri au fost prinşi în flagrant de poliţiştii secţiei numărul 2 în timp ce furau roţile unei maşini. George Aurelian Bălan de 20 ani si Mihai Nicuşor Duminică de 19 ani, ambii din com. Bradu, au fost surprinşi de oamenii legii duminică noaptea, în timp ce demontau şi furau roţile din spate ale unui autoturism aflat în parcarea blocului B 21, din cartierul Prundu.

“În urma cercetarilor efectuate împreună cu poliţişti din cadrul sectiilor 3, 4 şi 5 s-a stabilit faptul că, cei doi sunt autorii şi a altor 5 infracţiuni de furt cu acelaşi mod de operare de pe raza secţiilor de poliţie, fapte înregistrate iniţial cu autor necunoscut”, se arată în nota de presă a Poliţiei.


Oamenii legii au recuperat toate roţile furate, opt la număr şi două jante, de la mai multe autoturisme marca Ford şi Skoda Octavia. Patru dintre roţile furate erau montate deja pe maşina lui Mihai duminică, un Ford Focus. Bunurile au fost restituire proprietarilor, iar prejudiciul a fost stabilit la 6000 lei.


Cei doi tineri au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi au fost eliberaţi de magistaţi, fiind cercetaţi în libertate.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite