Haine pe alese la târgul de la Casa Cărţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până duminică, are loc la Casa Cărţii din Piteşti o expoziţie cu vânzare de unde vă puteţi cumpăra de la îmbrăcăminte şi până la lenjerie de pat.Toate articolele au preţuri de producător, garantează organizatorii târgului. Mâine, puteţi merge să vă înnoiţi garderoba de primăvară între orele 10 şi 19, iar duminică între 10 şi 16.

Veste bună pentru piteştenii care încă nu s-au decis ce articole vestimentare să-şi cumpere pentru noul sezon. În aceste zile s-a deschis la Complexul Expoziţional Casa Cărţii un târg cu vânzare la care sunt prezenţi peste 30 de producători de confecţii, pielării, blănării, încălţăminte, marochinărie şi accesorii. Expoziţia este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Argeş şi David Expo.

Preţuri piperate

Chiar dacă preţurile s-au anunţat a fi unele de producător, nu înseamnă că sunt neapărat accesibile. Spre exemplu, pantofii din piele se pot achiziţiona de la 80 de lei în sus, cămăşile din in sar şi ele de 50 de lei, în timp ce cele din bumbac se vând cu 45 şi 60 de lei, pantalonii de damă au preţuri cuprinse între 45 şi 80 de lei, iar blugii pot fi cumpăraţi între 40 şi 70 de lei. De asemenea, pentru o primăvară în care să strălucească şi să iasă în evidenţă, doamnele şi domnişoarele îşi pot cumpăra eşarfe de toate culorile, cu preţuri de la 5 la 20 de lei sau îşi pot cumpăra bijuterii de aur şi argint, care pornesc de la 20 de lei.

Haine de blană la 4700 de lei

Doamnele din categoria “să-ţi faci vara car şi iarna sanie” îşi pot achiziţiona de la această expoziţie cu vânzare haine din blană de nurcă. Neapărat portofelul trebuie să fie doldora de bani, şi asta pentru că preţurile pentru un asemenea articol vestimentar, care cu siguranţă va stârni admiraţie şi invidie totodată, ajung şi la 4700 de lei. De asemenea, domnii îşi pot cumpăra haine din piele, cu preţuri care pornesc de la 250 şi se opresc la 700 de lei, în funcţie de calitate şi model.

“Chiar dacă a venit primăvara, să ştiţi că am vândut până acum patru geci din piele, că oamenii ştiu că în extrasezon le dăm mai ieftin”, ne-a spus Florică Ilie, vânzător.


Perne şi pilote din puf de gâscă şi raţă

La acelaşi târg este prezentă şi o producătoare din Oradea care se laudă că plăpumile şi pernele sale din puf de gâscă şi raţă sunt cele mai potrivite pentru un somn odihnitor. 

image

“Adunăm puful prin intermediul furnizorilor noştri care merg în satele din zona Ardealului şi le cumpără de la ţărani. Se ştie din moşi strămoşi că acest puf dă un somn liniştitor şi plăcut, pernele se pot spăla, absorb transpiraţia, iar pilotele sunt foarte uşoare, nici nu simţi că ai ceva pe tine”, ne-a spus producătorul. Preţurile plăpumilor sunt între 200 şi 400 de lei, iar cel al pernelor între 15 şi 40 de lei, în funcţie de dimensiuni. 


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite