GALERIE FOTO Accident grav la Ştefăneşti. Un motociclist şi-a pierdut viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un motociclist de 39 de ani a murit în această seară, într-un accident rutier petrecut în oraşul Ştefăneşti. Martorii spun că bărbatul a pierdut controlul motocicletei şi a intrat intr-un autoturism. Medicii de la ambulanţă nu au mai putut decât să constate decesul victimei.

UPDATE Cauza care a dus la producerea nefericitului eveniment rutier a fost viteza excesivă."Pe fondul vitezei excesive, bărbatul a pierdut controlul ghidonului, dupa care a intrat in coliziune cu un autoturismul marca Ford Fiesta,  apartinind lui L I V din orasul Stefanesti, autoturism care se afla oprit pe partea dreapta a carosabilului, privind directia de mers a motocicletei, iar din impact, motociclistul a fost proiectat apoi pe trotuarul celuilalt sens de mers",se arată în comunicatul de presă al poliţiştilor.

Motociclistul mort în urma accidentului este din Izvorani şi avea 39 de ani.Acesta se deplasa cu motocicleta pe strada Stadionului din Ştefăneşti,când la un moment data a pierdut controlul şi s-a izbit puternic de un autoturism de pe partea dreaptă.În urma impactului motociclistul a fost aruncat pe contrasens lovindu-se puternic în zona capului. Medicii de la ambulanţă ajunşi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul victimei.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii tragicului eveniment rutier.

image

Foto

image
image

Citeşte şi 

VIDEO ÎN PREMIERĂ Accident Muntenegru. Cum au fost trataţi turiştii români din "autocarul morţii" de către doctorii sârbi. Imagini şocante din spital

Accident Muntenegru. Şoferul de rezervă este în continuare internat în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca. Medic: „Nu vom externa nicio victimă azi!”

Doi bătrâni din Nămoloasa au fost spulberaţi de un şofer danez neatent. Victimele au fost spitalizate cu răni grave

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite