FOTO VIDEO Un tir încărcat cu banane s-a răsturnat la ieşire de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tir încărcat cu banane s-a răsturnat, joi seara, la ieşirea de pe autostrada Bucureşti Piteşti, la intrare în Bascov. Şoferul a ajuns la spital cu miltiple traumatisme, starea lui fiind stabilă, spun medicii.

Accidentul a avut loc la ieşirea de pe autostradă, acolo unde aceasta se termină şi începe DN7. Într-o curbă de 90 de grade, şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Din cauza asfaltului ud, mastodontul a derapat, a intrat în balans, conducătorul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Scenele au fost văzute de un alt şofer, care, de altfel, a sunat la 112. La faţa locului au sosit echipaje de la Ambulanţă şi Poliţie. Şoferul, în vârstă de 39 de ani, din Bihor, a fost transportat la Spitalul Judeţean din Piteşti. Bărbatul este suspectat de fractură cervicală şi a suferit multiple traumatisme, dar medicii spun că este în afara oricărui pericol. Alături de el, în tir, se mai afla şi un coleg, dar care, din fericire, nu a a fost rănit, ci s-a ales doar cu o sperietură şi câteva zgârieturi. Şoferul încărcase marfa la Bucureşti şi trebuia să ajungă la Oradea.

Din cauza accidentului, circulaţia a fost îngreunată în zonă mai mult de o jumătate de oră. Tirul nu a fost ridicat de la locul evenimentului rutier. Acest lucru urmează să se întâmple în cursul zilei de mâine când va fi adusă o macara pentru a-l pune pe roţi. Toată încărcătura a fost abandonată acolo dar, cel mai probabil, nu mai poate fi salvată nicio ladă cu banane, acestea fie s-au împrăştiat pe caldarâm, fie s-au storcit.

Poliţiştii trag un semnal de alarmă şi asta, pentru că, în ultima lună, este al treilea accident grav care s-a petrecut în aceeaşi curbă. ”Toţi conducătorii auto trebuie să acorde maximă prudenţă atunci când sunt la volan. În această curbă, de la ieşirea de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti au loc des astfel de evenimente rutiere şi tocmai din cauza faptului că şoferii nu reduc viteza sau nu ţin cont de condiţiile meteo.”, a spus comisarul şef Marian Badea, şeful Poliţiei Rutiere Argeş.

                        

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite