FOTO VIDEO Patru tineri au mers la un salon de masaj erotic după ce au jefuit şi omorât un om

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au jefuit un om, l-au omorât, după care au mers să se relaxeze la shopp-ing şi la un salon de masaj erotic. Este vorba de patru tineri, din comuna Merişani, suspectaţi că în urmă cu trei săptămâni au furat de la un bătrân suma de 10.500 de lei, după care i-au luat viaţa. În această seară, suspecţii au fost reţinuţi.

În urmă cu trei săptămâni, un bărbat, în vârstă de 75 de ani, din comuna merişani, a fost găsit fără suflare în locuinţa sa, de către fiică şi ginere. Anchetatorii au bănuit încă de atunci că mobilul crimei l-au reprezentat banii. Şi asta, pentru că, bătrânul obişnuia să se laude prin sat că a reuşit să-şi strângă o mică avere. Poliţiştii şi procurorul de caz au audiat mai mulţi suspecţi în tot acest timp, unii dintre ei fiind supuşi chiar detectorului de minciuni. Astfel, anchetatorii au dat de urmele celor patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 32 de ani, implicaţi în omorul din comuna Merişani, judeţul Argeş.

În această seară, suspecţii au fost încătuşaţi de acasă şi transportaţi cu dubele la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. Tânărul suspectat că l-a omorât pe bătrân, prin îndesarea unui fes pe gât, are 16 ani şi în seara crimei a mai fost însoţit de alţi trei tineri, dintre care unul i-a dus cu maşina şi i-a aşteptat. De altfel, şoferul, care este acuzat pentru tăinuire, chiar a declarat în această seară: ”Nu l-am omorât eu. Eu doar i-am dus cu maşina.” Criminaliştii au pus cap la cap toate informaţiile strânse şi au refăcut filmul crimei şi au stabilit şi cum a murit bătrânul.”Bătrânul a murit prin asfixie mecanică, i-a introdus un fes pe gât după ce, în prealabil îl udase într-o găleată cu apă. Minorul a declarat că îi pare rău pentru ce a făcut, dar nu am văzut o mare părere de rău.”, a declarat procurorul criminalist Alexandru Petre.

Din casa bătrânului, băiatul în vârstă de 16 ani, acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, a furat suma de 10.500 de lei, dar el şi-a oprit partea cea mai mare şi celorlalţi trei indivizi le-a dat câte 1.500 de lei. Anchetatorii au stabilit faptul că, după noaptea comiterii crimei, suspecţii au mers la cumpărături în magazinele din Bucureşti de unde şi-au luat haine şi adidaşi, după care s-au întors la Piteşti şi s-au relaxat într-un salon de masaj erotic. ” Banii i-au împărţit, dar nici aici minorul nu a fost drept, el şi-a oprit mai mulţi bani. Şi-au cumpărat câte un trening de fiecare, adidaşi, de la Bucureşti, după care au venit în Piteşti , unde au petrecut la o casă de masaj erotic.”, a spus procurorul criminalist Alexandru Petre.

Adolescentul de 16 ani este acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, doi tineri în vârstă de 19 ani sunt acuzaţi pentru complicitate la omor, iar şoferul maşinii, de 32 de ani, pentru tăinuire. De comiterea omorului a aflat şi fratele criminalului, dar legea spune că fiind rudă de gradul I nu poate fi acuzat. Cu toţii riscă ani grei de închisoare, iar băiatul de 16 ani, autorul omorului, va fi internat într-un centru de reeducare până la majorat.

                        

)

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite