FOTO VIDEO Doborâtă psihic de o boală incurabilă, şi-a pus ştreangul de gât

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa a ajuns în căteva minute    FOTO Laurenţiu Ionescu
Ambulanţa a ajuns în căteva minute    FOTO Laurenţiu Ionescu

O copilă a trecut prin clipe greu de descris în cuvinte când a păşit pe uşa apartamentului. În loc să-şi vadă mama în pat, care îi zâmbea ori de câte ori ajungea acasă, a găsit-o spânzurată pe hol.

Tragedia s-a petrecut, miercuri, la Mioveni. Femeia, în vârstă de 45 de ani, i-a şocat, prin gestul ei, pe toţi cei care o cunoşteau. A aşteptat să rămână singură acasă, după care şi-a pus capăt zilelor. Cea care a dat alarma la 112 a fost fata femeii, care abia se întorsese de la spital, unde fusese împreună cu tatăl său să-şi facă un set de . La faţa locului a sosit un echipaj de la Ambulanţa. Fata implora cadrele medicale să facă o minune pentru cea care i-a dat viaţă şi a fost pentru ea, înainte de mamă, o adevărată prietenă. Însă, din păcate, medicului nu i-a mai rămas altceva decât să constate decesul.

image

Vecinii spun că femeia şi-a pus capăt zilelor pentru că nu mai suporta durerile bolii incurabile ce o chinuia de câţiva ani. ”Ştiu că era bolnavă. A fost diagnosticată cu cancer în urmă cu câţiva ani. A umblat cu ea prin toate spitalele, dar în ultima vreme spunea că se simte foarte rău, că o doare.”, spunea una dintre vecinele familiei. Cei care o cunoşteau s-au arătat a fi de-a dreptul şocaţi la aflarea teribilei veşti. ”Nu pot să cred…sărăcuţa…a măcinat-o boala, nu a mai suportat durerile. Păcat, că formau o familie frumoasă, se înţelegeau bine. O aştepta mereu pe fată să vină acasă, se uita pe geam după ea, era aerul ei. Erau cele mai bune prietene. Sigur boala asta a făcut-o să-şi ia viaţa”, a spus, înlăcrimată o cunoştinţă. Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morga Spitalului Judeţean din Piteşti pentru efectuarea necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitatea ce s-a întâmplat şi ce a determinat-o pe femeie să-şi curme viaţa.

                     

PiteştiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite