FOTO VIDEO Rapsod acuzat că şi-ar fi bătut un vecin pentru că a trecut cu oile pe terenul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Iana, liderul grupului vocal Doruri Muscelene
Liviu Iana, liderul grupului vocal Doruri Muscelene

Un rapsod din Argeş este acuzat de un vecin că l-a bătut, până l-a lăsat lat la pământ. Liderul Grupului vocal bărbătesc „Doruri Muscelene” neagă acuzaţiile. Victima susţine că totul a pornit de la faptul că a trecut cu oile pe terenul său. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală.

Incidentul a avut loc în satul Văcarea din comuna Mihăeşti. Gabriel Chiţa susţine că a trecut cu turma de oi pe terenul ce aparţine rapsodului, Liviu Iana, care este şi consilier local în comuna Mihăeşti. În acel moment, acesta l-ar fi luat la bătaie, fiind ajutat de fratele său, după cum afirmă victima. După incident, proprietarul oilor a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii, dar şi un echipaj SMURD care l-a preluat pe bărbatul lovit şi l-a dus la Spitalul Municipal Câmpulung, unde a rămas internat. ”Treceam pe drum cu nişte oi, fusesem să ajut un prieten, cioban, să le aducă acasă, la muls. Ei ne-au urmărit, pe cioban l-au alergat, dar nu l-au prins, m-au prins pe mine. Liviu m-a lovit cu parul, apoi a venit şi fratele său şi mi-a dat cu bâta-n cap”, a povestit Gabriel Chiţa, de pe patul de spital.

Liviu Iana spune că nu a fost implicat în acest incident şi că nu găseşte explicaţia acuzelor. ”Nu ştiu nimic despre aşa ceva, am avut o întâlnire cu membrii juriului Festivalului „Sus la munte, la Muscel” pentru a trage concluziile legate de acest eveniment, nici nu îl cunosc bine pe acest om, trebuie să probeze ce a declarat. ”, a spus rapsodul. Cert este că bărbatul de 35 de ani a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral şi vânătăi pe mâini şi pe picioare, iar Poliţia a deschis în acest caz dosar de cercetare penală.”Continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru loviri şi alte violenţe.”, a declarat inspector principal Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. Acum bărbatul bătut se află internat la chirurgie, starea lui de sănătate fiind stabilă.

                      

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite