FOTO VIDEO Accident pe DN73: Doi şoferi au fost grav răniţi după ce, unul dintre ei, nu a acordat prioritate de trecere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O neacordare de prioritate a bagat în spital doi oameni  FOTO Laurentiu Ionescu
O neacordare de prioritate a bagat în spital doi oameni  FOTO Laurentiu Ionescu

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut, luni, pe drumul dintre Piteşti şi Câmpulung. Şoferii ambelor maşini implicate au fost grav răniţi după ce  unul dintre ei nu a acordat prioritate de trecere. Cel găsit vinovat lucra la o firmă de curierat şi se grăbea să livreze o comandă.

Accidentul s-a petrecut, luni după-amiază, pe DN73, în intersecţia cu drumul care face legătura cu oraşul Mioveni. Şoferul angajat la o firmă de curierat, grăbit să livreze o comandă, a intrat în intersecţie, fără să acorde prioritate şi a lovit în plin o maşină înmatriculată în Bulgaria. Impactul a fost atât de violent încât maşinile s-au învârtit pe carosabil câţiva metri. Mai mulţi participanţi la trafic, martori ai scenelor, au sunat la 112. La faţa locului au sosit două echipaje de la Ambulanţă şi Poliţie. ”Poliţiştii au fost anunţaţi cu privire la faptul că în intersecţia cu oraşul Mioveni a avut loc un accident rutier. În urma acestuia au rezultat două victime. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitatea împrejurarea în care s-a produs evenimentul rutier.”, a declarat Mădălina Bălănescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Ambii şoferi au fost grav răniţi, fiind transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean din Piteşti. Unul dintre ei are multiple traumatisme, iar cel de-al doilea este suspectat că are fractură de coloană cervicală. Norocos a fost pasagerul autoturismului înmatriculat în Bulgaria. El a scăpat cu uşoare lovituri, dar cu o sperietură zdravănă. ”Am văzut cum intră în noi. Nu a avut timp de reacţie. Totul s-a petrecut fugitiv. Impactul a fost aproape frontal. Nu mă gândeam că mai scăpăm cu viaţă.”, a povestit pasagerul. Din cauza accidentului circulaţia a fost blocată mai mult de o jumătate de oră, formându-se cozi de maşini pe kilometri întregi atât spre Piteşti cât şi spre Câmpulung.

                        

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite