FOTO Politicienii argeşeni, la vot. Ion Popa (PNL):  „Am votat împotriva totalitarismului”. Florin Tecău (PSD):  „Am votat pentru România viitorului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Tecău, preşdentile Consiliului Judeţean Argeş
Florin Tecău, preşdentile Consiliului Judeţean Argeş

Politicienii argeşeni ai puterii, ca şi cei ai opoziţiei, şi-au exprimat votul în prima parte a zilei. Iată ce au declarat la urne aleşii argeşenilor:


“Am votat astăzi, din nou, cu credinţă şi încredere. Am votat pentru România viitorului, pentru România modernă în care să trăiască copiii noştri, generaţiile care vor veni. Am votat cu convingere deplină pentru copiii Argeşului, pentru ca tot ce eu mi-am propus să realizez pentru ei să se şi înfăptuiască. Vă invit ca, urmându-mi exemplul, să alegem să trăim mai bine, mai demn, mai frumos!”, a declarat Florin Tecău, preşedintele CJ Argeş şi secretar executiv al organizaţiei judeţene a PSD.

"Am votat pentru normalitate, pentru ca un partid şi un om să nu aibă toată puterea în stat, am votat impotriva minciunii şi a totalitarismului. Am semnalat incompetenţa şi reaua voinţă a autorităţilor în organizarea alegerilor în străinatate. Guvernanţii, care sunt responsabilii cu organizarea alegerilor, i-au invitat pe românii din străinatate să vină mai devreme la vot şi acestia au venit. Nu este permis ca guvernul sa încalce un drept fundamental al cetăţenilor prin organizarea defectuoasă a alegerilor în străinătate. Români, veniti la vot oriunde v-aţi afla!”, a declarat senatorul Ion Popa, preşedintele PNL Argeş.

„Am votat pentru singurul candidat care îşi doreşte cu adevărat să avem o ţară europeană.”, a precizat vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii şi deputat PC de Argeş.

“Am votat pentru un presedinte tânar, pentru un alt model de preşedinte: unul care, după 10 ani de conflict şi dezbinare, va aduce schimbarea. Am votat pentru un viitor mai bun al copiilor şi părinţilor noştri”, a spus deputatul de Argeş, Mircea Drăghici.

“Am votat pentru o Românie normală pentru noi şi pentru copiii noştri. Am votat pentru o Românie cât se poate de corectă şi de dreaptă. Din păcate, mai avem semnale că se transportă lumea la vot, ceea ce este ilegal. Facem verificări în acest sens în comuna Negraşi. Cât despre votul din diaspora, avem parte de o prezenţă masivă, însă nu toţi românii sunt lăsaţi să voteze. Se vede ce cozi sunt în afara ţării şi cât de prost a organizat Guvernul alegerile în diaspora! Riscăm în aceste condiţii anularea alegerilor!”, a declarat Deputatul Cătălin Teodorescu , preşedintele PDL Argeş.

„ Am votat pentru viitorul copiilor noştri, cu speranţa că noul preşedinte ne va face mândri că suntem români. Am votat pentru preşedintele pe care îl aştept de 25 de ani!”, a mărturisit senatorul de Argeş  Ionuţ Elie Zisu (PNL)

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite