FOTO Jandarmii argeşeni au trecut pe la adăposturile de noapte din Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipele comune au ajuns aseară în adăposturi. Foto IJJ Argeş
Echipele comune au ajuns aseară în adăposturi. Foto IJJ Argeş

în noaptea de luni spre marţi, jandarmii argeşeni împreună cu reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Piteşti au desfăşurat acţiuni de prevenire la Adăpostul de Noapte ”Speranţa” şi la Adăpostul de Noapte ”Nord” din municipiul Piteşti.

Acţiunile comune au avut scopul de a prezenta celor care beneficiază de serviciile oferite regulile pe care trebuie să le respecte atât timp cât se află în centre cât şi în afara lor şi de asemenea de a preveni manifestările antisociale sau unele comportamente, de natură a-i transforma în autori, respectiv în victime ale faptelor antisociale.

Scopul acţiunilor a fost şi acela de ridicare a gradului de conştientizare a acestor persoane cu privire la comportamentele care pot avea ca rezultat transformarea lor în victime ale unor fapte antisociale.

De asemenea s-a urmărit informarea persoanelor cu privire la modalităţile de sesizare a unor eventuale fapte antisociale de care au luat cunoştinţă sau cărora le-au căzut victime şi creşterea gradului de informare cu privire la exploatarea prin muncă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite