Fiul de 16 ani al omului de afaceri găsit mort, reținut pentru uciderea tatălui VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul de 16 ani al omului de afaceri din Pitești, care a fost găsit decedat, vineri dimineață, în propria locuință, a fost reținut sub acuzația că și-a ucis tatăl, pe trupul victimei fiind constatate răni produse produse prin înjunghiere.

Potrivit anchetatorilor, adolescentul ar fi recunoscut fapta, după o ceartă aprinsă, pentru că bărbatul, în vârstă de 78 de ani, îi reproșa tânărului faptul că acesta se droga.

Surse din interiorul anchetei au dezvăluit că, după ce și-a înjunghiat tatăl, băiatul l-ar fi acoperit pe acesta cu haine și ar fi organizat o petrecere cu prietenii, în aceeași casă, cu toate că victima nu decedase și se afla în agonie.

Medicii legiști au constatat bărbatul s-a zbătut cel puțin 24 de ore între viață și moarte, dar nimeni nu l-a salvat.

Omul de afaceri Cornel Diaconescu, găsit mort în vila sa
Omul de afaceri Cornel Diaconescu, găsit mort în vila sa

Laurențiu Palaghia, prim procuror parchetul Argeș, a precizat că victima era decedată de mai mult timp: „Era decedat de mai multă vreme. Ultima oară a fost văzut în viață se pare duminică, deci în urmă cu vreo patru zile. Prezenta multiple lovituri.”

A mărturisit că a consumat etnobotanice

După ce și-ar fi ucis tatăl, adolescentul s-a întors, joi seara, la mama lui, care locuia singură, unde a fost găsit polițiștii. Acesta era agitat și incoerent, astfel că a fost dus la spital.

Dr. Tudor Ionescu, manager spitalul de pediatrie Pitești, a precizat că tânărul a mărturisit că a consumat substanțe psihoactive genul etnobotanicelor.

Ancheta va stabili și de ce mașina victimei a fost găsită la șapte kilometri de locuință, într-un loc în care tinerii se adună de obicei pentru a se distra.

Victima deținea o companie care se ocupă cu repararea echipamentelor de comunicații mobile

Victima este Cornel Diaconescu, proprietarul unei companii care se ocupă cu repararea echipamentelor de comunicații mobile, cu o cifră de afaceri de peste două milioane de lei și sedii în mai multe localități. Bărbatul era divorțat. Acesta trăia într-o vilă cu două etaje, aflată la ieșirea din Pitești spre Bascov. Una dintre fostele soții l-a găsit acolo mort.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite