Europarlamentare: Mâine are loc tragerea la sorţi pentru desemnarea preşedintelui Biroului Electoral Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Argeş, organizarea alegerilor europarlamentare e în grafic. Până acum a fost asigurat şi dotat sediul Biroului electoral judeţean Argeş care va funcţiona în Palatul Administrativ, corpul C.

Mâine, 26 martie, este ultima zi în care cetăţenii cu drept de vot ai statelor membre UE, altele decât România, care au domiciliul sau reşedinţa în România, pot depune cereri pentru a fi înscrişi în listele electorale speciale.

“Menţionăm că aceste cereri trebuie depuse la primarul localităţii însoţite de copii ale documentelor de identitate valabile”, ecplică prefectul intermar al judeţului Argeş, Ion Burnei.

Tot mâine, la sediul Tribunalul Argeş va avea loc tragerea la sorţi pentru desemnarea preşedintelui Biroului Electoral Judeţean şi a celor doi locţiitori ai acestuia.

Până în data de 15 aprilie se pot depune solicitări pentru completarea listei cu jurişti din care vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi preşedinţii şi locţiitorii birourilor electorale ale secţiilor de votare. Modelul cererilor se găseşte şi se poate depune la sediile primăriilor şi la sediul Instituţiei Prefectului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite