Emoţionant. Cum au trăit zeci de copii săraci experienţa de a asista la un meci la Campionatul European

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au venit din comuna argeşeană Lereşti FOTO: Facebook/ Valeriu Nicolae
Copiii au venit din comuna argeşeană Lereşti FOTO: Facebook/ Valeriu Nicolae

Graţie cunoscutului activist Valeriu Nicolae, 22 de copii săraci din comuna argeşeană Lereşti au trăit duminică 13 iunie o experienţă unică în viaţă, asistând pe Arena Naţională din Capitală la meciul Austria-Macedonia.

Iar Valeriu Nicolae a povestit pe pagina sa de Facebook cum au trăit cei 22 de copii din Argeş această experienţă de neuitat.

„A fost de la: "foarte frumos domnu'" până la "cea mai faină zi de până acum". Prima oară pe stadion pentru toţi, prima oară în Bucureşti pentru mulţi. Au avut numele pe ecranul de pe stadion la deschiderea meciului şi s-a lăsat cu plânsete de emoţii în tribune.

Pentru copii a fost aventura vieţii lor de pâna acum şi o răsplată pentru anul acesta în care au făcut la greu teme cu voluntarii de la Casa Bună”, povesteşte Valeriu Nicolae.

Trebuie spus că la fiecare partidă de la Campionatul European sunt invitaţi 88 de copii care, după cum subliniază Valeriu Nicolae, „vor intra pe teren înainte să înceapă jocul. Iar asta îi va ajuta să aibă încredere că în jurul lor sunt îndeajuns de mulţi oameni cărora le pasă”.

Vă mai recomandăm şi:

Comunităţile de romi în care fiecare copil are deja calculator. Voluntariatul face „Casă Bună” în Nucşoara–Argeş

Un puşti genial din Argeş, în lotul României la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori


 

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite