Elena Lasconi se operează: „De aproape un an duc pe picioare o suferinţă fizică permanentă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Lasconi, primăriţa de la Câmpulung Muscel şi fostă vedetă PRO TV, se va opera în această săptămâna la Cluj Napoca din cauza unei probleme în zona cervicală.

„De astăzi până joi voi fi plecată la Cluj pentru o intervenţie chirurgicală în zona cervicală. Voi fi prezentă însă la Primărie cu ajutorul tehnologiei. De vineri sunt fizic aici. Nu se schimbă nimic, mergem înainte că avem treabă multă. Trebuie să fac această intervenţie pentru că de aproape un an duc pe picioare o suferinţă fizică permanentă. Vă mărturisesc că abia aştept operaţia şi sunt sigură că o să fie bine. O săptămână bună tuturor! Ne vedem vineri la Câmpulung! Sănătate!”, a scris Elena Lasconi luni 14 decembrie pe pagina sa de Facebook.

Înainte de a pleca să se opereze, Elena Lasconi le-a dat o veste bună câmpulungenilor: „Suntem pe ultima sută de metri cu documentaţia  pentru a obţine fonduri europene. Este vorba de o investiţie de aproape 18 milioane de lei. În cazul în care proiectul va fi aprobat, până la sfârşitul anului 2023 vom racorda la reţeaua de gaze naturale 1124 de gospodării din Câmpulung Muscel. Acum am semnat ultimele documente”.

Vă mai recomandăm şi:

Elena Lasconi părăseşte PRO TV pentru fotoliul de primar: „Refuz să mai fac parte din categoria celor care se plâng de cine ne conduce“

Elena Lasconi, mesaj la despărţirea de ProTV: imagini din urmă cu 25 de ani


 

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite