Doi ciobani au murit în Munţii Făgăraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi ciobani din Argeş au decedat la sfârşitul săptămânii, după ce unul a fost rănit, iar celălalt a fost găsit cu leziuni la cap, consecinţă a căzăturii acestuia pe pietre din cauza unei suferinţe medicale, posibil o criză de astm.

Trupurile neînsufletite ale celor doi bărbaţi de 22, respectiv 64 de ani au fost recuperate de către salvamontiştii din Nucşoara după operaţiuni extrem de dificile.

Ciobanul de 22 de ani din Corbeni a murit după ce a fost lovit de un fulger în masivul Făgăraş, incidentul având loc la o stână de pe muntele Zănoaga, iar la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Curtea de Argeş, ocazie cu care s-a constatat că, în urma unor descărcări electrice, acoperişul stânei a fost lovit de un fulger care l-a ucis pe oierul aflat în interior.

Un alt cioban, în vârstă de 64 de ani, aflat în zona Hârtoapele Leaotei, tot la o stână a fost găsit decedat cu leziuni grave la cap, după ce a căzut în urma unei suferinţe medicale. probabil o criză de astm.

Trupurile neînsufletite ale ciobanilor au fost coborâte de pe munte de către salvamontiştii din Nucşoara, dupa acţiuni extrem de dificile care au durat trei ore în cazul tânărului şi 12 ore la cel de 64 de ani şi au fost preluate de lucrătorii Serviciului de Medicină Legală Argeş, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor exacte ale decesului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite