Declaratii hilare făcute de politiceni. Argeşul intră în top cu memorabilele cuvinte atribuite lui Florin Tecău: ”F…t puţin şi rar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele CJ Argeş, Florin Tecau, a fost protagonistul unui scandal sexual memorabil
Preşedintele CJ Argeş, Florin Tecau, a fost protagonistul unui scandal sexual memorabil

Într-un clasament al declaraţiilor amuzante, dacă nu chiar ridicole, venite din sfera politică locală se detaşează doi politicieni de vază ai judeţului: preşedintele CJ Argeş, Florin Tecău, şi deputatul Cătălin Rădulescu.

Celebra mărturisire ”F…t puţin şi rar” din uluitorul Sexgate la Consiliul Judeţean, în care preşedintele Florin Tecău este protagonistul unei poveşti despre agăţat femei, va rămâne, probabil, mult timp un stigmat pentru preşedintele CJ Argeş.

Vorbele de duh ale omului politic nevoit să plece de la şefia interimară a filialei judeţene de partid, dar rămas în continuare la conducerea CJ Argeş au fost dezvăluite de săptămânalul argeşean “ Ancheta”, care a publicat un articol referitor la discuţiile cu tentă sexuală pe care Florin Tecău le-ar fi avut cu o ziaristă sub acoperire.

Pe parcursul dialogurillor extrem de picante, care au inclus şi fabuloasa mărturisire şi care au durat mai bine de o lună, Tecău i-ar fi povestit fetei, pe care nu o cunoştea în realitate, despre fanteziile lui sexuale, despre problemele şi frustrările sale, inclusiv cele de serviciu, dar şi despre punctele din agenda sa oficială.

Radulescu despre Ghiţă, “acest ideolog drogat al partidului”


Catalin Radulescu, consacrat în conştiinţa argeşenilor drept ,,deputatul în chiloţi”, ca urmare a fotografiilor postate pe facebook, în care parlamentarul de Argeş a apărut în splendoarea lenjeriei sale imtime, s-a remarcat de-a lungul timpului şi prin declaraţii memorabile. 

La sfârşitul anului trecut, deputatul PSD l-a numit pe colegul său Sebastian Ghiţă, "drogatul partidului" într-un context în care cerea capul liderilor organizaţiilor unde social-democraţii au pierdut alegerile prezidenţiale.


“Acest ideolog drogat al partidului, care mai nou dă lecţii sau e un fel de purtător de cuvânt fără mandat (un fel de ŞOVA 2), ar vrea sa plece un om onest ca Dl. Iliescu şi, după mintea lui, toţi din partid cărora li se face un dosar penal din sesizari, denunţuri şi plângeri ar trebui să plece. Îi amintesc acestui Euripide, că şi premierului i s-au facut plângeri penale, preşedintele executiv e judecat, vreo 50 de parlamentari se judecă cu ANI, alţi 30 se judecă cu DNA, vreo câteva sute de primari sunt în anchetele DNA, 15 presedinţi de consilii judeţene sunt anchetaţi sau judecaţi, câteva zeci de primari de oraşe şi municipii...",  afirma, la sfârşitul anului trecut, Cătălin Rădulescu, el însuşi trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Potrivit rechizitoriului întocmit de magistraţi, în perioada ianuarie 2013 - februarie 2014, concomitent cu funcţia de deputat în Parlamentul României, Cătălin Rădulescu s-a ocupat şi de administrarea curentă şi controlul societăţii Concordia Con. Strade, cu sediul în Piteşti, în calitate de director general, efectuând operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia.
Procurorii menţionează faptul că la data de 27 august 2013, deputatul Rădulescu s-a întâlnit cu managerul de proiect privind construirea unui magazin în Piteşti, ocazie cu care la încheierea procesului verbal de recepţie a lucrării i-ar fi promis acestuia oferirea sumei de 10.000 de lei. În schimbul acestei sume, funcţionarul trebuia să nu ridice obiecţiuni cu privire la calitatea lucrării şi, pe cale de consecinţă, să semneze procesul verbal de recepţie, fără reducerea devizului cu suma de 50.000 lei pentru lucrările prost executate.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite