Cristian Cioacă rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Cioacă adus la Curtea de Apel Piteşti                                       FOTO Laurentiu Ionescu
Cristian Cioacă adus la Curtea de Apel Piteşti                                       FOTO Laurentiu Ionescu

Judecătorii de la Curtea de Apel din Piteşti au votat astăzi în unanimitate ca fostul poliţist Cristian Cioacă să rămână în arest. El va sta încarcerat la Penitenciarul Colibaşi până la data de 2 aprilie când se va prezenta din nou  în faţa instanţei

Cristian Cioacă a fost la Curtea de Apel  puţin înainte de ora 12 şi a fost apoi prezentat în faţa instanţei.

Cea care s-a bătut cu pumnii în piept că fostul poliţist poate fi cercetat în stare de libertate  a fost avocata familiei Ciocă,Maria Vasii. “Detenţia nu este justificată legal! Clientul meu merită să fie un cetăţean liber, nu am nici un dubiu când afirm acest lucru! Cum credeţi că ar trebui să se simtă un tată care în loc să-şi vegheze copilul sau să-l îngrijească,stă în puşcărie fără nici un temei legal?”, a spus Vasii, la câteva minute dupa terminarea şedintei de la Curtea de Apel.

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu:  „Lui Cristian Cioacă îi tremurau pantalonii pe dumnealui”

Avocata familiei Ghinescu susţine cu tărie şi că micuţul Patrick, copilul lui Cristian Cioacă, i-ar fi spus bunicii din partea mamei că este vinovată de faptul că tatăl său este în închisoare. „În momentul  în care a venit sora lui Cristian Cioacă, cu copilul de mână, i-a spus: «Spune-i  de ce este tatăl tău închis, că datorită ei (n.r. mama Elodiei Ghinescu) tatăl tău este la închisoare». Apoi  bunica i-a spus: «Patrick, eu te iubesc pe tine!» şi Patrick i-a răspuns: «Nu! Nu mă iubeşti pentru că tati este în închisoare datorită ţie!»“, a declarat avocata Vasii.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite