Cristian Cioaca este din nou în faţa magistraţilor. Vrea să fie eliberat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Vasii avocata lui Cristian Cioaca                                                    FOTO Laurentiu Ionescu
Maria Vasii avocata lui Cristian Cioaca                                                    FOTO Laurentiu Ionescu

Cristian Cioacă va ajunge maine, 8 martie, din nou în faţa judecătorilor. Avocata Maria Vasii a facut recurs la decizia Tribunalului Argeş care a respins cererea de revocare a arestului  şi solicitarea ca fostul poliţist să fie judecat in stare de libertate.

În doar cinci zile, Cristian Cioacă se va prezenta de două ori faţa judecătorilor. Prima înfăţişare a fost luni, 4 martie, când a avut loc primul termen al dosarului în care fostul poliţist este acuzat de uciderea soţiei, avocata Elodia Ghinescu. Atunci avocata lui Cristian Cioiacă a făcut spectacol în sala de judecată prezentând mai multe probe în apărarea clientului său. De asemenea, apăratorul lui Cioacă a solicitat şi judecarea în libertate.

Cererea de revocare a arestului a fost respinsă de judecatorul de la Tribunalul Argeş cu menţiunea că se poate face recurs la decizie în 24 de ore. Avocata Maria Vasii a făcut recurs la Curtea de Apel Piteşti.

Cioacă Patrick-Matei: parte vătămată în dosar

Pe 8 martie, Cristian Cioacă speră să fie eliberat, iar procesul în care este acuzat de omor, omor calificat şi profanare de morminte să se judece cu el  în stare de libertate. Pe site-ul Curtii de Apel apare acum şi băiatul fostului poliţist în calitate de parte vătămată.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite