Cornul şi laptele mai aşteaptă în Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laptele şi cornul nu au ajuns în şcolile argeşene
Laptele şi cornul nu au ajuns în şcolile argeşene

Deşi anul şcolar a început de trei săptămâni, elevii nu au primit până acum laptele şi cornul promise de Guvern. Asta pentru că licitaţia electronică abia s-a încheiat, iar procedurile de aplicare a programului sunt în curs de desfăşurare.

După câştigarea licitaţiei, există un termen de 10 zile în care se pot depune contestaţii. Dacă nicio altă firmă nu va pune la îndoială rezultatul licitaţiei, săptămâna viitoare se poate încheia contractul şi se poate începe distribuirea laptelui şi cornului pentru elevi din clase I-VIII din învăţământul de stat şi privat și preşcolarii din grădiniţele de stat şi private cu program normal.

Licitaţia pentru distribuirea laptelui s-a desfăşurat între firmele Dorna şi Lactag, câştigătoarea fiind desemnată cea din urmă, cu un preţ de 0,76 de lei pe produs. Pentru cornuri concurenţa a fost mai mare, la licitaţie participând patru firme: Succes Nic Com, cea care a preluat hipermarketul PIC, Vel Pitar, Vlăsia şi Express 95 Conimpex, aceasta oferind cel mai mic preţ : 0,37 lei pe produs.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite