Copilă șantajată cu imagini indecente. A fost violată de șantajist, iar imaginile au ajuns online

0
Publicat:

Un tânăr din Argeș e prezentat miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, după ce a șantajat cu imagini indecente și a violat o adolescentă.

Doar o parte dintre autorii faptelor penale sunt prinși. FOTO Facebook Poliția Română
Doar o parte dintre autorii faptelor penale sunt prinși. FOTO Facebook Poliția Română

În ziua de 25 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de viol, violarea vieții private și șantaj, și au reținut un bărbat de 27 de ani, din Cotmeana", precizează Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.

Calvarul fetei a durat trei luni. Polițiștii argeșeni au stabilit că, în perioada 15 decembrie 2021- martie 2022, bărbatul ar fi constrâns-o pe adolescentă să întrețină raporturi sexuale, amenințând-o cu distribuirea unor videoclipuri în care aceasta figura în ipostaze indecente.

Și nu s-a rezumat la amenințare, pentru că individul a și distribuit imaginile altor persoane.

„După administrarea probatoriului, marți, 25 octombrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Urmează ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, mai precizează IPJ Argeș.

Alt dosar de șantaj sexual

În urmă cu un an, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au efectuat cercetări într-un dosar penal similar, privind săvârşirea infracţiunilor de şantaj, hărţuire, ameninţare şi violarea vieţii private şi au reţinut un bărbat de 47 de ani, din Piteşti.

Bărbatul a distribuit în mediul online fotografii în care victima (majoră) apărea în ipostaze indecente, solicitându-i bani şi întreţinerea de relaţii sexuale. Totodată, i-a transmis tinerei sute de mesaje şi a apelat-o telefonic de nenumărate ori, a urmărit-o în zona domiciliului şi i-a transmis ameninţări.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite