Cooperare între judeţe pentru prinderea unor indivizi care au tâlhărit mai multe prostituate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook Politia Romana
Foto Facebook Politia Romana

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale din judeţele Argeş, Braşov şi Dâmboviţa, au fost prinşi şi ulterior arestaţi preventiv, trei bărbaţi, bănuiţi de săvârşirea mai multor infracţiuni de tâlhărie calificată. Victimele sunt mai multe prostituate.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, anunţă că au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea mai multor infracţiuni de tâlhărie calificată.

Faptele au fost comise în zilele de 11 şi de 12 ianuarie 2022, asupra mai multor persoane vătămate, care practicau prostituţia, în imobile închiriate, în Argeş.

"În urma cercetărilor, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov şi al celor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, au fost identificaţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 33 de ani, toţi din comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa", precizează IPJ Argeş.

Cei în cauză sunt bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni cu mod de operare similar, pe raza judeţelor Braşov şi Sibiu.

În noaptea de 21 spre 22 ianuarie a.c., cei trei au fost depistaţi în flagrant delict, de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov în împrejurările săvârşirii unei infracţiuni cu acelaşi mod de operare, pe raza judeţului Vâlcea.

Ulterior cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind prezentaţi în faţa instanţei, care a dispus arestarea preventive pentru 30 de zile.

De asemenea, pentru administrarea probatoriului, în ziua de 25 ianuarie, poliţiştii au pus în executare mandatele de percheziţie domiciliară, emise de Judecătoria Piteşti şi respectiv Judecătoria Braşov, iar cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au efectuat percheziţii la domiciliile celor în cauză.

"Cu această ocazie au fost descoperite şi ridicate mai multe obiecte cu valoare probatorie. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale", mai precizează IPJ Argeş.

Vă recomandăm să mai citiţi:  

Mesajul de revoltă pe care o învăţătoare din Piteşti l-a transmis Ministerului Educaţiei: „Suntem precum cetăţeanul turmentat“

Eurovision România 2022. Andra Oproiu, artista de jazz crescută pe muzica Mădălinei Manole VIDEO

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite