Comercianţii de petarde, luaţi la verificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevarul
FOTO: Adevarul

Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase din cadrul I P J Argeş derulează în această perioadă o serie de acţiuni în vederea combaterii evenimentelor negative generate de nerespectarea prevederilor legale care reglementează deţinerea, comercializarea, importul, depozitarea şi folosirea articolelor pirotehnice.

Poliţiştii argeşeni acţionează zilnic, pe raza întregului judeţ, pentru verificarea legalităţii desfăşurării operaţiunilor cu articole pirotehnice, de către persoanele fizice şi juridice.

La nivelul judeţului, sunt verificate toate locurile de comercializare de pe rază de competenţă (în special complexe comerciale, pieţe) în vederea stabilirii legalităţii operaţiunilor de deţinere şi comercializare către populaţie a produselor pirotehnice.

De asemenea, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, se va acţiona în vederea combaterii comerţului stradal de obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice şi a folosirii lor în condiţii interzise de lege.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite