Colectarea maidanezilor se va face în toată zona metropolitană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maidanezii din toată zona metropolitană vor fi duşi la noua biobază
Maidanezii din toată zona metropolitană vor fi duşi la noua biobază

Primăria Piteşti a depus documentaţia în vederea organizării licitaţiei pentru construirea noii biobaze a oraşului. Proiectul are o valoare de 2 milioane de lei şi în el sunt prevăzute 2000 de locuri.

Primăria Piteşti a depus documentaţia în vederea organizării licitaţiei pentru construirea noii biobaze a oraşului. Proiectul are o valoare de 2 milioane de lei, în el fiind prevăzute aproximativ 2000 de locuri.

Viceprimarul Cornel Ionică a declarat că maidanezii de pe străzi vor fi colectaţi din toată zona metropolitană, nu numai din municipiul Piteşti, pentru a se elimina posibilitatea ca patrupedele fără stăpân să reapară.

"Am depus documentaţia la Sistemul Electronic de Achiziţii Publice pentru a se organiza licitaţia care va avea loc mai târziu. Ulterior, câinii vor fi adunaţi din toată zona metropolitană şi duşi în noua biobază", a declarat Cornel Ionică.

Viitoarea biobază se va construi lângă cea deja existentă, de la Smeura, suprafaţa cumpărată de municipalitate având 12.000 de metri pătraţi

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite