Ciudatul caz al unui bărbat acuzat iniţial că îşi goleşte ilegal pubelele la o platformă de gunoi din Mioveni. Cum a scăpat de amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost surprins de mai multe ori golindu-şi pubelele FOTO: Poliţia Locală Mioveni
Bărbatul a fost surprins de mai multe ori golindu-şi pubelele FOTO: Poliţia Locală Mioveni

Camerele de supraveghere de lângă o platformă de gunoi din oraşul Mioveni au surprins de mai multe ori un bărbat care în fiecare lună arunca conţinutul a patru pubele la o platformă de gunoi. Iniţial, repezentanţii Primăriei Mioveni au anunţat că bărbatul va fi amendat. Numai că după mai multe verificări, a ieşit la iveală faptul că adevărul era altul.

Iată ce a postat iniţial Primăria Mioveni pe pagina de Facebook săptămâna trecută: „Deşi în urmă cu o lună a fost surprins făcând acelaşi lucru, aceeaşi persoană a recidivat, preferând o amendă consistentă! Aviz amatorilor! Platformele de gunoi menajer din cartiere nu sunt groapi de gunoi, unde oricine, poate căra cu maşina, zeci de kilograme de resturi nemenajere, din gospodărie, mai ales persoane care nu locuiesc pe raza oraşului şi care nu plătesc taxa de gunoi! Fie că sunt prinşi în fapt, fie că sunt identificaţi ulterior după imaginile video, toate persoanele care nu respectă condiţiile şi normele obligatorii de colectare şi depozitare a gunoiului vor fi amendate!”

Pentru a sancţiona respectiva persoană, Poliţia Locală Mioveni a trecut la verificări. Numai că după ce a fost identificat, bărbatul care golea pubelele a declarat că strada pe care locuieşte este foarte îngustă, iar maşina de gunoi nu poate intra acolo. Drept urmare, bărbatul este nevoit să ducă o dată pe săptămână cele patru pubele pe care le deţine la o platformă de gunoi din oraş. Poliţiştii locali au verificat la faţa locului cele afirmate de bărbat, iar declaraţiile sale au fost confirmate. Mai mult, din verificări a rezultat că barbatul este cu taxele şi impozitele la zi şi că plăteşte constant taxa de salubritate. Drept urmare, acesta nu a mai fost amendat, după cum ne-au confirmat reprezentanţii Poliţiei Locale Mioveni.

Vă mai recomandăm şi:

Primării amendate de Garda de Mediu. Au dat foc gropilor de gunoi

Costineşti, vara lui 1991. Cum arăta Staţiunea Tineretului în vremurile bune, când nu era o groapă de gunoi VIDEO

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite