Ce cred locatarii despre montarea unor dozatoare cu dezinfectant la blocuri: „Ce facem cu 500 ml la un bloc cu 49 de apartamente?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii Primăriei Piteşti vor monta 3.700 de dispensere în tot oraşul FOTO: Facebook/Primăria Piteşti
Angajaţii Primăriei Piteşti vor monta 3.700 de dispensere în tot oraşul FOTO: Facebook/Primăria Piteşti

Primăria Piteşti a început, miercuri, ca urmare a prevederilor Ordonanţei Militare nr. 4, montarea de dispensere cu dezinfectant la toate cele 3.700 de scări de bloc din municipiu. Acţiunea e însă criticată de mulţi locatari, care spun că doza de dezinfectant e total insuficientă pentru o scară şi că dispenserele nu vor fi reumplute ulterior.

Angajaţii Primăriei Piteşti au montat miercuri 1 aprilie 700 de aparate cu gel dezinfectant, iar joi 2 aprilie vor fi montate alte 1.000 de aparate. Până la finalul săptămânii vor fi montate în total 3.700 de dispensere cu gel dezinfectant la toate blocurile din Piteşti.

Acţiunea a stârnit însă nemulţumiri din partea a numeroşi locatari. „Ce facem cu 500 mililitri de dezinfectant la un bloc cu 49 apartamente? Până diseară aparatul vă fi gol. Bun doar de poză. De ce nu se lasă rezervă la asociaţie?”, spune Gabriel Dima.

Un alt locatar al unui bloc din Piteşti, Tibieriu George spune că „Problema e alta, să nu avem vecini "binevoitori" care se vor aproviziona din aceste aparate, pentru uz personal în apartamente”.

Loredana Racheru este şi ea nemulţumită de decizia Primăriei Piteşti de a monta dispensere cu dezinfectant în scările blocurilor: „Părerea mea este ca se cheltuiesc banii aiurea. Dacă omul ajunge acasă, cred că se poate opri direct la baie să se spele temeinic pe mâini şi apoi se dezinfectează. Părerea mea este că dezinfecţia corectă se face doar după spălare. Şi nu mai punem că or să dispară şi dispenserele, nu doar dezinfectantul”.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite