Cântăreaţa de rap, Miru, a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Miruna Ionescu
Ana Miruna Ionescu

Cântăreaţa de rap, Miru, pe numele ei adevărat Ana Miruna Ionescu, din Piteşti, a fost condamnată de magistraţii de la Tribunalul Argeş, în dosarul în care este acuzată pentru trafic de droguri.  A primit doi ani de închisoare cu suspendare. De aseemenea,  şi ceilalţi patru prieteni ai săi, judecaţi în aceeaşi cauză, au fost puşi în libertate.

Magistraţii de la Tribunalul Argeş au judecat de urgenţă dosarul în care Ana Miruna Ionescu, Diana Georgescu, Robert Daniel Arifanof,toţi din Piteşti şi Marian Vlad Oprea şi Tudor Şetran, din Bucureşti sunt acuzaţi pentru trafic de droguri. Conform Noului Cod penal, acest lucru a fost posibil după ce cu toţii şi-au recunoscut vinovăţia.

Aşa se face că la nici două luni după ce au fost prinşi în flagrant că vindeau cannabis unor ofiţeri sub acoperire, sentinţa s-a pronunţat, iar ei au fost eliberaţi, fiind condamnaţi la pedepse cu suspendare. Astfel, Marius Vlad Oprea a primit 2 ani în­chisoare cu sus­pendare şi o pe­ri­oadă de încercare de 2 ani, dar şi efectuarea a 120 de zile de mun­că în folosul co­munităţii, Tu­dor Şetran a primit 3 ani în­chisoare şi 3 ani interzicerea drep­turilor şi 120 de zile de muncă în fo­losul co­mu­nităţii, Ana Maria Io­nescu are o pe­deapsă de 2 ani cu suspendare şi 2 ani de su­pra­veghere, dar şi 120 de zile se mun­că în folosul co­munităţii, Diana Georgescu a fost condamnată la 2 ani cu su­spendare, iar Robert Daniel Ari­fa­nof, la 1 an şi 6 luni, cu 2 ani pe­rioadă de supraveghere şi cîte 100 de zile de muncă în fo­lo­sul co­munităţii.

Vă reamintim faptul că la data de 11 martie 2014, poliţiştii antidrog au prins în flagrant, pe doi dintre cei cinci tineri, în timp ce comercializau cantităţile de 50 de grame de cannabis, contra sumei de 2.300 de lei, respectiv un kilogram de cannabis, contra sumei de 27.000 de lei. Ulterior, oamenii legii au efectuat percheziţii domiciliare în Piteşti, dar şi în Bucureşti,  acasă  la liderul grupării, Mihai Oprea. Tânărul închiriase o garsonieră în Capitală, unde pusese pe picioare o adevărată seră de cannabis. În urma percheziţiilor efectuate în casele celor cinci tineri, poliţiştii au găsit 500 de grame de cannabis, porţionate în doze pregătite pentru vânzare, dar şi vrac

                        

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite