Bărbat reținut după ce și-a hărțuit fosta iubită, i-a bătut partenerul și i-a distrus acestuia mașina

0
Publicat:

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de hărțuire distrugere, amenințare și loviri sau alte violențe și au reținut un bărbat de 40 de ani.

Poliție. FOTO Facebook Politia Romana
Poliție. FOTO Facebook Politia Romana

Faptele s-au petrecut în perioada august – noiembrie 2022.

 Totul a pornit din gelozie.

„Cel în cauză ar fi hărțuit pe fosta prietenă, pe care ar fi urmărit-o fără un interes legitim, iar pe fondul relației acesteia cu un alt bărbat, ar fi provocat distrugeri la autoturismul celui în cauză, l-ar fi amenințat, iar la data de 22 noiembrie 2022 l-ar fi lovit, provocându-i leziuni ce au fost estimate din punct de vedere medico-legal la 2-3 zile de îngrijiri”, precizează IPJ Argeș.

Pe 26 ianuarie, în baza unui mandat de aducere, bărbatul de 40 de ani a fost depistat la domiciliul său din comuna Calopăr, județul Dolj, și condus la sediul Poliței.

După administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 27 ianuarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Infracțiuni din gelozie

Amintim că în noiembrie, anul trecut, un jandarm care a incendiat nouă maşini din gelozie a fost executat silit. Căpitanul George Daniel Băcanu, ofițer în cadrul Jandarmeriei Galați, a fost condamnat pentru distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, fals intelectual şi abuz de autoritate.

Tot din gelozie, o femeie a fost răpită de un bărbat din Alba Iulia și ținută captivă timp de mai multe ore. Bărbatul a fost condamnat la închisoare cu suspendare

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite