Bărbat condamnat la închisoare pentru că şi-a ameninţat fosta iubită cu filme indecente din timpul relaţiei. A fost prins de Poliţie în timp ce-o tâlhărea pe tânără

0
Publicat:
Ultima actualizare:
click

Un tânăr din Piteşti a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru că şi-a şantajat fosta iubită cu un film compromiţător. Poliţia i-a organizat un flagrant şi l-a prins în timp ce o tâlhărea pe fată. Decizia Judecătoriei Piteşti poate fi atacată cu apel.

Ionuţ Marius Niţă, de 26 de ani, a primit, la sfârşitul săptămânii, o pedeapsă de un an şi şase luni de închisore  pentru şantaj, respectiv doi ani pentru tâlhărie, rezultând, în final, o pedeapsa contopită, cu suspendare.

Relaţia dintre cei doi s-a încheiat din 2015, când fata a refuzat să se mai vadă cu tănărul.

În vara aceluiaşi an, Ionuţ Marius Niţă a început să-i pretindă fetei bani, ameninţând-o că va face publice filmările compromiţătoare pe care i le făcuse în timpul relaţiei lor. Oamenii legii i-au organizat un flagrant.

Au marcat  banii pe care îi ceruse tânărul (1.400 de lei) şi i-au dat fetei, care s-a întâlnit cu bărbatul într-un restaurant. A urmat un schimb de reproşuri, după care Ionuţ Marius Niţă i-a smuls fetei telefonul din mână şi a plecat cu el, fără să ia însă şi banii. A fost imediat ridicat de poliţişti. 

Procesul a început în mai 2017 şi, pe  fond, s-a încheiat la finele săptămânii trecute. 

"Contopeşte pedepsele aplicate inculpatului şi dispune ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea de 2 ani închisoare, care va fi sporită cu 6 luni, inculpatul urmând a executa pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare, precum şi pedeapsa complementară a interzicerii pe o perioadă de 2 ani a exercitării drepturilor.  Dispune suspendarea executării pedepsei principale sub supraveghere pe o durată de 3 ani ce reprezintă termen de supraveghere“, se precizează în decizia Judecătoriei Piteşti, pronunţată la sfârşitul săptămânii trecute. 

Potrivit aceleiaşi decizii, tânătul trebuie presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Piteşti sau în cadrul Consiliului Local Piteşti pe o perioadă de 60 de zile.

Urmează  însă apelul, pentru că decizia nu este definitivă. 

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite