Au montat plăcuţele de înmatriculare furate pe o autoutilitară burduşită cu marfă şi au fugit cu prada. Câţiva kilometri, doar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă Adevărul
Foto Arhivă Adevărul

Trei tineri au fost reţinuţi, marţi, la scurt timp după ce au furat o maşină încărcată cu piese auto. Acţionaseră nu oricum, ci cu un plan ticluit, care însă s-a dovedit însă un eşec.


Georgian Sorin E., de 22 de ani, Ionuţ Gabriel D., de 30 de ani, şi Ionuţ Marius V., de 28 de ani, toţi din Piteşti au pus la cale o strategie cu care erau siguri că vor da lovitura.

După ce au pus ochii pe o autoutilitară plină cu repere auto, au plecat să-i caute alte plăcuţele de înmatriculare, în speranţa că vor deruta oamenii legii, atunci când se va da alerta. Au furat plăcuţele unui  autoturism din Piteşti şi au plecat cu ele la Buzoieşti, unde îi aştepta prada.

Le-au montat pe maşina cu marfă şi au fugit cu ea. N-au reuşit să valorifice piesele auto, pentru că au fost prinşi de oamenii legii şi reţinuţi, ulterior, pe bază de ordonnaţă, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de furt, furt calificat şi conducerea unui autovehicul cu numere fasle. Urmează să răspundă în faţa legii pentru faptele lor. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite