A furat 12,5 metri cubi de lemne, dar a rămas şi fără ele, şi fără camionul cu care le transporta. S-a ales cu un dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
camion confiscat arges

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr - Argeş au confiscat un autocamion folosit de un tânăr pentru transportul ilegal de material lemnos.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr au continuat verificările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,transport cu cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 mc, neînsoţite de documentele specifice de transport”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Silvic.
 

Este vorba de o înfracţiune petrecută în urmă cu cinci zile, pentru care autorul riscă să ajungă în istanţă.

"Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 13 ianuarie a.c., un bărbat de 33 de ani, din Rucăr, ar fi transportat cu un autocamion, pe raza localităţii Dragoslavele, cantitatea de 12,54 mc material lemnos, de esenţă răşinoase.În urma probatoriului administrat, a fost luată măsura ridicării în vederea continuării cercetărilor a autocamionului în cauză, precum şi a materialului lemnos fără documente care să ateste provenienţa legală", precizează IPJ Argeş.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Autocamionul a fost confiscat

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Opt examinatori din Vâlcea, detaşaţi la proba practică auto în Argeş. Candidaţii aşteptau cu lunile să dea examenul

   

O femeie şi o fetiţă de 10 ani, grav rănite după ce o maşină a intrat pe contrasens pe un drum naţional VIDEO

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite