12 persoane din același cartier din Pitești, amendate pentru că aruncau gunoaie lângă pubele. Cât e valoarea unei amenzi

0
Publicat:

În ultima perioadă, s-au înmulțit amenzile în țară pentru persoanele certate cu bunul simț care aruncă gunoaiele pe lângă pubele. Iar cel mai recent caz este unul revoltător și s-a petrecut într-un cartier din municipiul Pitești.

Zeci de saci de gunoaie au fost aruncați lângă pubele FOTO Poliția Locală Pitești
Zeci de saci de gunoaie au fost aruncați lângă pubele FOTO Poliția Locală Pitești

Deși la Pitești au fost amplasate în aproape toate cartierele orașului numeroase platforme moderne și mari de depozitare a deșeurilor, încă sunt destui cetățeni care, dintr-o nesimțire crasă, aruncă pur și simplu sacii cu gunoaie chiar lângă pubele. Numai că lângă tot mai multe platforme de gunoaie din Pitești au fost amplasate camere de supraveghere, iar cei certați cu bunul simț sunt prinși în flagrant din ce în ce mai des în ultimele luni.

În această lună, pe parcursul a doar cinci zile, nu mai puțin de 12 persoane din cartierul piteștean Trivale, aflat în vestul municipiului Pitești, au fost amendate de către Poliția Locală Pitești pentru că au aruncat gunoaiele pe lângă platformele de depozitare a deșeurilor. Lângă respectivele platforme s-au adunat astfel numeroși saci cu gunoaie, mizeria fiind una de nedescris. Cartierul Trivale este cel mai populat din Pitești, având peste 40.000 de locuitori

”Pe baza imaginilor surprinse de camerele de filmat din zonele respective (platformele fiind monitorizate permanent de polițiștii locali), au fost aplicate sancțiuni contravenționale conform HCL 283/2021, în valoare de câte 800 de lei fiecare. Pe această cale, facem apel către cetățenii municipiului Pitești să dea dovadă de responsabilitate și simț civic și să depoziteze corect deșeurile doar în spațiile și locurile special amenajate”, au precizat pentru ”Adevărul” reprezentanții Poliției Locale Pitești.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite