Un nemţean băut şi fără permis a intrat într-un atelaj hipo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani a provocat un accident în localitatea Dămuc din Neamţ. Evenimentul a avut loc pe 23 ianuarie 2012, în jurul orei 17:55, pe drumul judeţean 127A.

Din investigaţiile poliţiştilor s-a stabilit că T. Gheorghe, din comuna Dămuc, a urcat la volanul unei maşini fără să aibă permis de conducere şi după ce a consumat băuturi alcoolice. Din cauza poleiului de pe şosea şi a neadaptării vitezei a derapat şi s-a ciocnit de un atelaj hipo.

Nemţeanul vinovat a luat maşina de la locul producerii accidentului, a parcat-o în curtea unei femei din comună şi s-a dus împreună cu femeia care se afla în dreapta lui la Spitalul Municipal Gheorgheni din Harghita.

Neatenţia a băgat în spital o şoferiţă din Neamţ

Pasagerii din atelajul hipo au fost transportaţi la Spitalul Municipal Neamţ.

În urma controlului cu etilotestul, s-a stabilit că T. Gheorghe avea o concentraţie de 0,07 mg/l alcool în aerul expirat. Acestuia i s-a făcut dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, modificarea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite