Tragedie la Mittal Steel Roman: un muncitor a murit strivit de un pod rulant UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc în incinta fabricii de țevi de la Roman
Accidentul a avut loc în incinta fabricii de țevi de la Roman

Victima accidentului de muncă avea 39 de ani. Echipele medicale din cadrul societății și ambulanțierii au încercat să-l resusciteze pe tânăr timp de o oră fără succes. Ancheta ITM trebuie să lămurească acest caz în 15 zile.

Update ora 13.10 Inspectorii de muncă au deschis o anchetă la Mittal Steel Roman

Inspectorii de la ITM Neamț au demarat cercetările asupra condițiilor în care s-a produs accidentului de muncă la fabrica de țevi de la Roman .

„Accidentul a avut loc la depozitul de produse finite al societății, în timp ce muncitorul transporta un pachet de țevi de 20 de țoli. Acesta a fost surprins între țevi și o balustradă", a spus Ioan Popescu, șeful ITM Neamț.

Inspectorii ITM au la dispoziție 15 zile în care trebuie să finalizeze ancheta asupra condițiilor în care s-a petrecut accidentul.

Accidentul de muncă a avut loc vineri dimineață, și a fost anunțat la 112 la ora 8.29.

Intervenția de prim ajutor a fost efectuată de personalul medical al societății, iar la scurt timp a ajuns și ambulanța chemată prin 112.

„Cei care au ajuns prima dată la fața locului și-au dat seama imediat de gravitatea situației. Victima a fost prinsă probabil între două structuri, o balustradă și țevi probabil, și avea un traumatism cranio-cerebral foarte sever. De asemenea, prezenta hemoragie internă prin strivire la nivelul toracelui", a spus medicul Letiția Damoc, șefa servciului județean de Ambulanță.

În ciuda manevrelor de resuscitare, tânărul nu a mai putut fi salvat, iar decesul a fost declarat după o oră.

Vom reveni cu amănunte

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite