Teribile accidente, două maşini au zburat de pe drum. Şoferii au văzut moartea cu ochii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neatenţia la volan a fost cauza producerii a două accidente FOTO ISU Neamţ
Neatenţia la volan a fost cauza producerii a două accidente FOTO ISU Neamţ

Două maşini au zburat efectiv de pe drum, neatenţia în conducere provocând accidente teribile, şoferii implicaţi văzând moartea cu ochii

Finalul acestei săptămâni nu a fost unul liniştit, pe drumurile din judeţul Neamţ petrecându-se câteva accidente în care, pe lângă conducătorii auto, care au dat dovadă de imprudenţă la volan, au fost implicaţi şi minori, un sugar şi o adolescentă de 15 ani. Unul dintre nedoritele evenimente rutiere a avut loc pe 29 mai. 

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ a reieşit că, în timp ce o femeie de 38 de ani, din Grinţieş, conducea un autoturism pe DN 15 C, pe un sector în curbă a drumului dintre Piatra Neamţ şi Târgu Neamţ, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind

partea carosabilă, răsturnându-se. 

Norocul celor două pasagere a fost că maşina a rămas suspedată în bot, fiind susţinută de nişte copaci, altfel s-ar fi oprit într-o râpă de circa 15 metri. Conducătoarea auto şi o

adolescentă de 15 ani au suferit leziuni, fiind transportate la un  spital.Şoferiţa a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Un incident similar s-a petrecut în comuna Bahna, când o maşină de teren a căzut de pe carosabil în albia unui pîrîu, de la circa patru-cinci metri înălţime. Forţele de intervenţie trimise la faţa locului au constatat că în autoturism se afla doar conducătorul auto, care s-a autoevacuat. Bărbatul de 36 de ani a primit primul ajutor calificat de la membrii echipajului SMURD - TIM , ulterior fiind transportat la Centrul de Primiri Urgenţe a Sputalului de Urgenţă Roman. 

Bebeluş de nouă luni, rănit într-un accident 

Pe data de 28 mai au mai fost alte două accidente. Un apel pentru ajutor a venit în jurul orei 17:53, când s-a solicitat o intervenţie pe DN 15 B, în comuna Poiana Teiului, în imediata apropiere a viaductului ce traversează coada lacului de acumulare de la Bicaz. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri şi o autospecială cu modul pentru descarcerare. 

În cele două maşini, care fuseseră implicate într-o coliziune, erau doar şoferii, ei fiind scoşi din 

auvehiculele avariate de ceilalţi participanţi la trafic. A fost o singură victimă, un bărbat de 65 de ani, care după primirea primului ajutor a fost transportat pentru investigaţii suplimentare la Spitalul Orăşenesc Târgu Neamţ. Din primele cercetări a rezultat că neacordarea de prioritate ar fi fost cauza tamponării. 

În aceeaşi zi, cadrele de la Biroul Rutier al Poliţiei Piatra Neamţ au fost sesizate despre producerea unui accident rutier pe o stradă din oraş, soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Din primele cercetări a reieşit că, în timp ce un bărbat de 48 de ani, conducea un autoturism pe bulevardul Traian, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o pietreancă de 62 de ani, care circula în acelaşi sens, în faţa sa. 

În urma impactului a fost rănită o femeie de 39 de ani, dar şi un sugar de nouă luni, ambii din Bucureşti, pasageri în vehiculul condus de şoferiţa sexagenară. Victimele au fost transportate la o unitate sanitară, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, dar a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Cu ce matrapazlâcuri se mai „laudă“ românii prin UE. De la jafuri record la găinării de tot râsul

 

Vietnamezi prinşi la „vânătoare“ de pui de păsări într-o arie protejată din România VIDEO

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite