Suedezul Darko Lukanovic a fost achiziționat de Ceahlăul de la Voința Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darko Lukanovici a venit din Suedia anul trecut să joace în Liga I
Darko Lukanovici a venit din Suedia anul trecut să joace în Liga I

Vârful de atac a fost cooptat în lotul formației din Piatra Neamț pentru următorii trei ani. Jucătorul a fost remarcat de oficialii nemțeni după meciul direct din sezonul trecut disputat la Sibiu.

Transferul jucătorului în vârstă de 28 de ani a fost perfectat cu două zile înainte ca nemțenii să debuteze în noul sezon al Ligii I, în compania formației Petrolul Ploiești.

„Din ce-mi spunea fundașul Lucian Cazan și antrenorul Enache, Lukanovic a fost jucătorul care, în campionatul trecut ne-a chinuit destul de mult și atunci dacă ne-a chinuit pe noi, de ce să nu îi chinuie și pe alții", a spus Gheorghe Chivorchian, managerul general al FC Ceahlăul.

Darko Lukanovic este născut la Tuzla (Bosnia-Hertzegovina), dar are cetățenie suedeză. În cariera sa a mai evoluat la Malmo (Suedia), Antwerp (Belgia) și Atletico Ciudat (Segunda Division, Spania). În sezonul trecut, atacantul a jucat în Liga I la formația Voința Sibiu. În cele 12 jocuri în care a evoluat pentru echipa din Sibiu, Lukanovici a înscris un singur gol.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite