Romaşcan prins în timp ce fura bobine din cupru de la un macaz CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Furtul putea provoca un accident grav pe linia ferata de la Roman
Furtul putea provoca un accident grav pe linia ferata de la Roman

Poliţiştii îl cercetează pe bărbat pentru comiterea infracţiunii de sustragere de componente CFR

În momentul când a fost surprins de poliţişti,  S. Florin, de 42 de ani, din Roman avea într-o sacoşă 4 bobine tip CFR, ce conţineau sârme de cupru, o cheie fixă şi mai multe capete de fire din cupru.

Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Roman fusese sesizat ieri dimineaţă că macazul nr. 21 avea un deranjament. La faţa locului, poliţiştii au constatat că pichetul era deschis, dar din acesta lipsea un releu care comandă macazul. În timp ce efectuau cercetările, poliţiştii au fost sesizaţi că la linia 8 marfă, s-a întrerupt secţiunea la sabotul nr. 10.

Şi aici au găsit capacul deschis, iar din interior lipsea un releu de alimentare. „Efectuând cercetări în zonă, poliţiştii au auzit zgomote ce veneau dinspre linia industrială aparţinând unei societăţi comerciale şi s-au deplasat spre locul respectiv. Aici au observat un bărbat, care la vederea poliţistilor a încercat să fugă, însă a fost prins, imobilizat şi condus la sediul Postului de Poliţie", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Suspectul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de sustragere de componente CFR, iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite