Proiect de voluntariat pentru copiii cu deficienţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

30 de copii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Alexandru Roşca” din Piatra Neamţ vor participa la un proiect educaţional de voluntariat, începând cu 1 martie.

Intitulat „Dăruieşte zâmbete”, proiectul se va desfăşura în perioada 1- 8 martie. Voluntarii şi copiii vor participa la concursuri de sănii, vor face oameni de zăpadă şi vor avea acces gratuit la telegondolă. Organizatorii şi-au propus să sensibilizeze opinia publică în ceea ce priveşte integrarea copiilor cu deficienţe în societate.

„Dorim ca aceştia să profite de ultimele zile cu zăpadă şi să simtă încă o dată gustul iernii de pe pârtia Cozla. Prin această activitate vrem să oferim copiilor cât mai multe ocazii să relaţioneze, să se joace, să descopere lucruri noi. Considerăm că numai împreună, cu sprijinul şi colaborarea oamenilor şi instituţiilor comunităţii, vom putea schimba atitudinea şi mentalitatea faţă de elevii cu dizabilităţi”, a declarat Dumitriţa Luncanu, organizator al evenimentului.

Proiectul este organizat de Perla Invest, în colaborare cu Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Alexandru Roşca”, voluntarii de la Liceul Tehnologic “Spiru Haret”, Maia Outdoor, Zen World Extreme, Asociaţia de Paintball Atac, Centrul de închirieri ehipamente sportive Valdy şi Scoala de Ski “La Monitori”.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite