Prefectul de Neamţ, demis de premierul Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Ponta l-a demis pe Ilie Dumitru Haralambie Mitea pe 19 decembrie FOTO Adevărul
Premierul Ponta l-a demis pe Ilie Dumitru Haralambie Mitea pe 19 decembrie FOTO Adevărul

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că-l demite pe prefectul de Neamţ, Ilie Dumitru Haralambie Mitea, din funcţia sa, pentru că „nu şi-a făcut treaba” la deszăpezire.

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că prefecţii de Botoşani (Costică Macaleţi, n.r.) şi de Neamţ (Ilie Dumitru Haralambie Mitea, foto dreapta, n.r.) vor fi demişi, pentru că nu şi-au făcut treaba la deszăpezire, şi că face o analiză privind conducerea CNADNR pentru a vedea dacă aplică aceeaşi măsură şi în cazul acesteia.

Prefect Neamt

Întrebat dacă va demite pe cineva din cauza că nu şi-a făcut treaba, Ponta a răspuns: "Sigur că da. Din ce m-a informat ministrul Duşa, cel puţin doi dintre prefecţi pleacă - cel de la Botoşani şi cel de la Neamţ. Dacă e cazul, la fel voi lua măsuri - acum fac analiza - şi faţă de conducerea CNADNR. Pleacă toată lumea care nu şi-a făcut treaba. Le-am spus din timp, ne-am pregătit, dacă acum şi-au dat sema, atunci înseamnă că nu sunt buni şi vin alţii".

El a precizat că prognozele meteo privind înrăutăţirea situaţiei vremii îl fac să creadă că joi ar putea avea loc încă o videoconferinţă cu judeţele afectate.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite