Pinalti s-a înscris în Mişcarea Populară. „Cu Traian Băsescu şi Elena Udrea am un parteneriat de 10 ani”

0
0

Primarul de Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, s-a înscris sâmbătă, 8 martie, în Fundaţia Mişcarea Populară. Pinalti s-a alăturat astfel edililor-şefi ai municipiilor Cluj, Emil Boc şi Roman, Laurenţiu Leoreanu, atraşi de proiectul preşedintelui Băsescu.

Pasul făcut de primarul de Piatra Neamţ a fost anunţat sâmbătă, 8 martie, în urma vizitei făcute la Piatra Neamţ a deputatei PMP de Neamţ Elena Udrea şi a conducerii centrale a partidului şi Fundaţiei Mişcarea Populară. 

„În momentul de faţă, Mişcarea Populară este o fundaţie pentru români, o fundaţie care gândeşte şi concepe o nouă strategie. Este o strategie gândită de Traian Băsescu pentru modernizarea României. Vrem să apărăm statul de drept şi justiţia, vrem să găsim măsuri reale pentru economia României şi în final să avem o creştere a nivelului de trai”, a declarat Gheorghe Ştefan. 

Edilul PDL nu a ascuns faptul că a fost atras de Mişcarea Populară în condiţiile în care este vorba de proiectul preşedintelui Traian Băsescu, omul care l-a susţinut pe Ştefan încă din 2004, atunci când acesta a reuşit să câştige primul mandat de primar la Piatra Neamţ.  

„Mă alătur unui proiect conceput şi gândit cu Traian Băsescu, iar parteneriatul cu el este cel mai bun pentru toţi românii. Traian Băsescu este omul care a reuşit să salveze România din criza economică, aşa cum spunea, a dus nava la chei într-o furtună. Dacă Traian Băsescu nu gândea acele măsuri, nu ieşeam din criză. Întotdeauna am fost alături de Traian Băsescu, de Elena Udrea, cu care am un parteneriat de peste 10 ani. Rămânem împreună. Trebuie să ai o echipă în care să crezi, să gândeşti la fel şi să găseşti soluţii pentru România”, a mai menţionat Pinalti. 

Elena Udrea a precizat că decizia primarului de Piatra Neamţ de a se alătura Mişcării Populare era una previzibilă. De asemenea, ea a lansat un apel către alţi aleşi locali ce doresc să se alăture acestui proiect, activând în cadrul fundaţiei pentru a nu risca pierderea mandatului.  

„Pasul pe care îl face astăzi unul din primarii cu performanţă din România  este unul firesc. Se ştia că va veni momentul când se va alătura acestui demers, care are şi o componentă politică, respectiv Partidul Mişcarea Populară. Toţi cei care nu pot face parte din partid dar care vor să se alăture parteneriatului cu Traian Băsescu, îşi găsesc locul în fundaţie”, a precizat Elena Udrea.

La Piatra Neamţ au fost prezenţi sâmbătă, 8 martie, preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, foştii miniştri din guvernarea PDL Gabriel Berca, Daniel Funeriu,   Valerian Vreme şi Toader Paleologu.

Pe aceeaşi temă:

Cum a stat Pinalti prizonier în PNL un an, ca să poată candida la PDL. Scenarii posibile pentru primarii atraşi de Mişcarea Populară

Elena Udrea a lăsat PDL fără parlamentari în Neamţ. Partidul Mişcarea Populară are acum doi deputaţi în fostul fief al „portocaliilor“

Piatra Neamţ


Ultimele știri
Cele mai citite