Pieţele de cartier, rămase cu mult în urma celei din centrul oraşului Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă Piaţa Centrală din Piatra Neamţ a fost modernizată în 2007, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre celelalte unităţi agroalimentare din oraş, unde lipsa investiţiilor este resimţită atât de clienţi, cât şi de comercianţi.

Cea mai mare piață de cartier din oraș, cea din Dărmănești, resimte și cel mai mult lipsa unor investiții care să o transforme într-un spațiu comercial civilizat. „E cald aici de clocotim. Ni se strică marfa din cauza asta și oamenii, pe bună dreptate nici nu se uită la ea", spune cu năduf  Maria Trifan, o negustoreasă care vinde la taraba din piață.

Nici în Piaţa Mărăţei lucrurile nu stau mai bine. „Pentru că sunt puțini comercianți iar prețurile sunt mari prefer să merg în piața centrală chiar dacă mă costă în plus drumul", spune pietreanca Maria Solomon.

Deşi pare mai bine întreţinută, nici piața Bistrița din cartierul Precista nu îndeplinește condițiile unui comerț civilizat.

Citiţi astăzi, în ADS Neamţ, care sunt nemulţumirile cumpărătorilor şi ale vânzătorilor din pieţele de cartier din oraş. Săptămânalul ADS Neamţ este disponibil la chioşcurile de ziare, de joi până miercuri, la preţul de 0,9 lei.

 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite