Piatra Neamţ: Tarifele Ștrandului enervează pietrenii chibzuiți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Informarea clienților zonei de agrement din oraș creează confuzii în rândul pietrenilor care vor să știe ce anume plătesc la intrarea în Ștrandul Municipal.

Panourile care ar trebui să informeze beneficiarii asupra modului în care sunt percepute taxele de intrare și acces la diferitele facilități nu au mai fost adaptate acestui sezon estival.

Panourile agățate prin Ștrand anunță că noi plătim șezlongul cu șapte lei. La final de săptămână, chiar dacă plătești, dacă nu esti la bazine mai devreme de ora 10.00, riști să rămâi în picioare, pe lângă piscină, pentru că șezlonguri libere nu se mai găsesc până seara", a spus nemulțumită Ioana Petrea.

Reprezentanții complexului de agrement recunosc că sistemul de informare din zonă este unul defectuos.

În această vară accesul în ștrand costă trei lei la care se pot adăuga șapte în momentul în care persoanele vor să aibă acces la bazinele de înot. Șezlongurile nu se plătesc, sunt gratuite, însă în limita locurilor disponibile", a declarat Andrei Dina, directorul Perla Invest.

Pietrenii fentează taxele la ștrand

Cei care vor să beneficieze de aceleași servicii, dar ceva mai ieftin, au găsit mai multe modalități de a face economie. „Nu vreau să plătesc parcarea pentru simplul motiv pentru că nu merită banii. Nu este umbră, nu este păzită, așa că aleg să îmi las mașina la puntea de la ștrand sau chiar pe malul Bistriței", a spus George Luca, un abonat al parcării improvizate din zona podului de peste Bistrița.

Andrei Dina, directorul Perla Invest este conștient și de existența celor care se „lipesc de grupuri", fără a mai sta la numărătoarea portarilor, scăpând astfel de taxa de acces în ștrand.

Deși la început părea greu de descifrat, modalitatea fentării portarilor care verifică brățările de acces în zona de bazine s-a dovedit accesibilă ingeniozității pietrenilor. „Am fost în mai multe zile consecutiv si am adunat brățări de toate culorile: alb, verde, roșu, portocaliu, albastru. Acum le am pe toate la mine și este imposibil ca dacă mă vede cineva în costum de baie și cu brățara la mână să verifice dacă seria este sau nu din ziua respectivă. Nu mi s-a întâmplat niciodată", explică Florentina Ciobanu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite