Piatra Neamţ: Spitalul Judeţean a intrat pe piaţa analizelor de laborator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Spitalului Judeţean Neamţ a hotărât să intre pe piaţa laboratoarelor de analize medicale din oraş şi de la începutul acestei sătămâni oferă nemţenilor posibilitatea de a-şi verifica starea de sănătate la preţuri mult mai mici decât clinicile care oferă aceleaşi servicii în regim privat.

De la începutul săptămânii medicii de la laboratorul Spitalului au avut deja peste 80 de solicitări pentru analizele contra cost. Cei mai mulţi sunt atraşi de preţurile vizibil mai mici decât din oferta celor patru centre medicale private din oraş.  

Noi avem ca public ţintă persoanele din mediul rural care nu au posibilităţi financiare ridicate. Preţurile noastre sunt în multe din cazuri foarte mici compataiv cu cele practicate de laboratoarele private, mai ales la analizele uzuale", a declarat medic Mia Stângu, şefa laboratorului de analize a Spitalului Judeţean.Un exemplu concludent este testul de electroforeză, care la centrul de recoltare al Spitalului costă 15 lei, în timp ce la clinicile private preţul este de 32 de lei.

Spitalul Judeţean va continua să ofere gratuitate la analize numai în limita fondurilor alocate de Casa de Asigurări de Sănătate.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite