Piatra Neamţ: Schimbări la Ceahlăul: "Magiun", manager, Costel Enache, antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marin Barbu a comentat cu umor numirea sa drept manager general al Ceahlăului, în timp ce Costel Enache a devenit noul antrenor principal al grupării de sub Pietricica.

"Cum să plec? Din contră, am fost avansat în grad la club! Am căzut de acord cu domnul Ştefan în problema asta", a explicat Barbu.

Apoi a continuat: "Ce să mi se reproşeze? Doar echipa este pe primul loc, iar dacă rămîne hotărîrea pe care a dat-o FRF cu privire la cazul Săgeata, consider că sîntem deja promovaţi".

"Acum o să am misiunea de a dirija orice se întîmplă Ceahlăul. Vom vedea dacă e de bine sau nu această modificare pe banca tehnică. Ce mi-aş dori? Ce e mai bun pentru mine, normal!", a încheiat Barbu, conform gsp.

Costel Enache: „Sunt într-o postură care mă obligă foarte mult"

image

Noul antrenor principal al echipei FC Ceahlăul spune că situaţia favorabilă din clasament după disputarea turului de campionat nu îi va face misiunea mai uşoară:

„Echipa a terminat neînvinsă prima parte a campionatului, este pe primul loc şi e favorită la promovare. Sunt într-o postură care mă obligă foarte mult", spune Costel Enache.

Fostul atacant al galben-negrilor revine la clubul pietrean după ce a deţinut funcţia de antrenor principal la formaţia din liga a III-a Petrotub Roman.

 

 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite