Piatra Neamţ: Oraşul admirat din balonul Orange

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemţenii care au câştigat la tragerea la sorţi organizată de Orange s-au urcat astăzi în nacela balonului portocaliu.

Dacă prima zi a fost cu ghinion pentru nemţenii care au participat la tombola Orange din cauza vremii care nu a permis celor doi piloţi să ridice balonul de la sol, câştigătorii tragerii la sorţi se bucură acum de premiu. „Am schimbat locaţia din Piaţa Centrală în zona Sălii Polivalente de la ieşirea din oraş. Din cei 200 de participanţi la tragerea la sorţi au fost selectaţi 72 de câştigători, pe care-i aşteptăm astăzi, până la ora 21.00, lângă Sala Polivalentă din Piatra Neamţ", a declarat Dragoş Huian, reprezentantul Orange.

image

Dacă vremea le va permite, piloţii Mihai Ilie şi Constantin Benţe vor ridica balonul portocaliu până diseară.

image

„Senzaţia este nemaîntâlnită, nu m-am mai desprins de pe sol vreodată. Dacă vom mai avea ocazia, vom mai urca în balon" spun soţii Neculai şi Maria Amariei, primii pietreni care au urcat astăzi în balon.

„Ieri a fost vremea rea şi nu au fost condiţii pentru a înălţa balonul pentru că a fost vânt şi a plouat. Astăzi nu mai plouă, iar vântul nu bate foarte tare, aşa că putem înălţa balonul la o înălţime de circa 25-30 de metri. Dacă intensitatea vântului nu va creşte şi nu vor cădea precipitaţii vom ridica balonul până seara la ora 21" a spus Costel Benţe, unul din cei doi piloţi ai balonului.

image

Campania „5 săptămâni în balon" se încheie în această seară, la ora 21.00, pentru nemţenii care au acceptat provocarea lansată de Orange şi Adevărul.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite