Piatra Neamţ: Ceahlăul, decimată înaintea meciului cu Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru meciul de duminică, "Magiun" trebuie să alinieze o echipă din care vor lipsi atacanţii Gafiţa, Bălţoi şi Vinicius Fabbron.

Botoşani: Cristi Popovici: "Eu aş dori un arbitraj corect"

Tehnicianul nemţenilor nu se va putea baza pe niciunul din cei trei jucători după ce Gafiţa a fost eliminat în meciul de Cupă cu Dinamo şi va trebui să-şi ispăşească etapa de suspendare, iar ceilalţi doi atacanţi sunt accidentaţi.

"Vă promit că vom face un «11» bun pentru meciul cu Botoşani. Nu am niciun fel de intenţii războinice faţă de oaspeţi, ne respectăm adversarul, dar e un joc normal, de campionat", spune Marin Barbu.

Pe lângă problemele legate de efectiv, nemţenii au parte şi de veşti mai bune în condiţiile în care duminică vor putea conta pe revenirea lui Dumitraş, refăcut după o accidentare. În plus, gruparea din Piatra Neamţ tratează în aceste zile cu Paul Şumudean, un mijlocaş la închidere, fost jucător la Petrolul Ploieşti.

"Formaţia din Botoşani este o echipă imprevizibilă, cu câţiva jucători bunicei, dar au şi ei sincope, oscilaţii de formă. Au pierdut cu ultima clasată, dar pot face un joc bun împotriva noastră", a mai spus Magiun despre meciul programat duminică, la Piatra Neamţ, de la ora 11.00.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite