Piatra Neamţ: Antrenorul Filipovic e mulţumit de spiritul de luptă al nemţenilor în remiza cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zoran Filipovic a transmis elevilor săi spiriul de luptă în meciul cu Dinamo
Zoran Filipovic a transmis elevilor săi spiriul de luptă în meciul cu Dinamo

Proaspătul antrenor al echipei FC Ceahlăul a lăudat atitudinea jucătorilor săi după punctul obţinut în deplasarea de la Bucureşti

La primul meci pe banca nemţenilor, tehnicianul nemţenilor s-a arătat foarte satisfăcut de punctul pe care jucătorii săi l-au obţinut în meciul cu Dinamo. 

Le-am spus jucătorilor mei: Alergaţi, ajutaţi-vă între voi şi arătaţi că aveţi valoare şi character ! Mă bucur că exact asta au demostrat!"

Tehnicianul sârb s-a declarat mulţumit de joc şi de rezultat, mai ales în condiţiile în care echipa nemţeană a avut puterea să întoarcă rezultatul care îi era nefavorabil, după ce Viţelaru a marcat în proprie poartă în prima repriză.

Auzisem că lumea vorbeşte de noncombat înainte de meci şi tocmai de accea le-am spus jucătorilor să alerge cât mai mult şi au fost fantastici. M-au ascultat tot meciul", a mai spus Zoran Filipovici la finalul meciului cu Dinamo.

Ceahlăul Piatra Neamţ a smuls un punct în remiza de sâmbătă seară, scor 1-1 cu Dinamo Bucureşti, în etapa a XX-a a Ligii I. Pentru nemţeni, golul a fost marcat în minutul 71 de Jimmy Mulisa.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite