Oroare în zi de sărbătoare: orbită de alcool, o nemțeancă și-a înjunghiat mama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa în care s-a petrecut crima, foto: captură tv
Casa în care s-a petrecut crima, foto: captură tv

O femeie de 40 de ani din comuna Dumbrava Roșie și-a omorât mama pentru că aceasta nu accepta relația ei cu un bărbat. Crima s-a petrecut pe fondul consumului de alcool, iar autoarea și-a recunoscut fapta.

După tradiție, Maria Pintilie și mama ei, Maria Asavei (69 de ani) au marcat vineri sărbătoarea Sfinților 40 de Mucenici cu mai multe pahărele de vin. Discuția s-a aprins mai mult între mamă și fiică în jurul orei 19.30, atunci când, într-un moment de nebunie, Maria Pintilie a luat un cuțit de bucătărie și și-a înjunghiat mama pentrui că îi reproșa relația cu un bărbat.

Casa în care a avut loc crima

Click pe poze pentru fotogalerie

„Autoarea faptei s-a dus la o vecină să și i-a spus să o ajute pentru că mamei sale îi este rău. Victima era în pat, acoperită cu o pătură. Polițiștii secției rurale numărul 2 Roznov au fost anunțați de serviciul Ambulanță despre acest caz și, împreună cu procurorul de caz au demarat ancheta la fața locului", a spus inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Bătrânul dat dispărut la începutul anului, găsit tranşat la marginea Vasluiului

Bătrâna a murit după ce a fost înjunghiată în burtă, dar cuțitul nu fusese încă găsit de anchetatori deși autoarea crimei a declarat că l-a aruncat în grădina din spatele casei.

„Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, iar sâmbătă a fost prezentată la Tribunalul Neamț unde i s-a emis un mandat de arestare pentru 29 de zile sub acuzația de omor calificat", a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Petrecerea bătrânelor: au ajuns la spital cu alcoolemii imense

Dacă va fi condamnată pentru infracțiunea de care este acuzată, Maria Pintilie riscă să stea după gratii între 15 și 25 de ani.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro să afli cele mai importante ştiri din judeţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite