O sexy-deputată, despre scandalul iscat de Buhnici: „O tâmpenie de la un om care se pretinde educat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Bulai este la primul mandat de parlamentar FOTO Facebook
Oana Bulai este la primul mandat de parlamentar FOTO Facebook

Oana Bulai, deputat de Neamţ, a intervenit în scandalul monden iscat de afirmaţiile fostului jurnalist George Buhnici la adresa femeilor care vin pe litoralul românesc.

Deputata Oana Bulai a luat atitudine pe Facebook în scandalul monden al momentului, unul iscat de fostul jurnalist George Buhnici, care a declarat la un post de televiziune că îi place ca atunci când vine la mare să admire femei cu siluete lucrate la sală şi nu unele obeze. 

El şi-a comparat soţia cu o minoră, lucru care a fost taxat. Afirmaţiile acestuia despre femeile „lucrate“ prin săli de fitness sau mai durdulii au stârnit polemici pe reţelele de socializare, multe fiind negative, vorbindu-se de misoginism, dar au fost şi unele „pro“, legate de libertatea de exprimare. 

Deputata menţionată lasă să se înţeleagă că influencerului i s-a cam urcat celebritatea la cap. 

„Jignirea femeilor, umilirea acestora în public pentru felul în care arată ne dovedeşte încă o dată că suntem foarte departe în privinţa respectării lor pentru ceea ce reprezintă cu adevărat: bunici, mame, fiice, surori, iubite, soţii. Pentru unii, femeia nu valorează nimic, este doar o «bucată de carne» de care îşi pot bate joc cum vor, în ce chip vor şi când vor. Femeile sunt firave, gingaşe, pline de iubire şi de compasiune“, susţine Oana Bulai.

Continuă, spunând că nu sunt un zid care să suporte la nesfârşit injurii şi apostrofări, în unele cazuri chiar violenţele unor bărbaţi fără inimă şi fără minte. Iar cei care ajung să jignească femeile, să le lovească demonstrază că sunt oameni slabi, intimidaţi de forţa pe care o emană, bădărănismele pe care uneori trebuie să le suporte făcându-le şi mai puternice. 

„Prin afirmaţiile în care îşi compara soţia cu o minoră şi critică siluetele femeilor aflate pe litoral a pierdut orice urmă de respect din partea mea şi a milioane de femei din România. Potrivit acestui aşa-zis influencer, dacă femeia nu se încadrează în standardul materialist al frumuseţii, atunci e anulată ca fiinţă. O tâmpenie venită din partea unui om care se pretinde a fi educat şi civilizat!“, scrie Oana Bulai.

Parlamentarul crede că o asemenea gândire ipocrită şi deplasată le poate distruge tinerelor stima de sine şi afecta emoţional. Mai susţine că, asemenea lui Buhnici, sunt foarte mulţi bărbaţi, care din amuzament umilesc femeile şi le înjosesc, iar dacă se trece cu vederea o dată, atunci lupta pe care femeile o duc de ani pentru a fi egale în drepturi bărbaţilor va fi pierdută. 

Postarea Oanei Bulai a stârnit reacţii din partea unora dintre cei 5.800 de urmăritori ai paginii de socializare. Mihaela A. este de părere că Buhnici, care a făcut remarci sexiste la adresa femeilor, merge la mare „doar să vadă piele“, în timp ce Dan A. consideră că este vorba de remarcile unui frustrat. 

Laura S. a ridică problema statutului femeii în societate: „Din  păcate bărbaţii îşi permit să jignească, să lovească femeile pentru că ştiu că nu păţesc nimic. Mama deputatei, Margareta, îşi felicită fiica pentru atitudine. Oana Bulai a fost consilier judeţean, administrator public al Neamţului şi consilier al premierului Viorica Dăncilă, fiind acum la primul mandat în Parlament. 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

La Titularizare, candidaţilor le-a venit rău şi când au văzut subiectele, dar şi când au aflat notele

Ultima zi din viaţa unui fost sportiv de performanţă, pe Ceahlău. A ignorat sfaturile salvamontiştilor

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite